Σχετικά με αυτήν την ιστοσελίδα

H neavouli είναι μία ενημερωτική ιστοσελίδα για τους υποψήφιους βουλευτές των εκλογών του Μαΐου 2016 στην Κύπρο. Στοχεύουμε στο να παρουσιάσουμε με ένα απλό και κατανοητό τρόπο τα ψηφοδέλτια όλων των κομμάτων και σχηματισμών ανά επαρχία, όπως και πληροφορίες για τον κάθε υποψήφιο ξεχωριστά. Σκοπός είναι η ιστοσελίδα να αποτελέσει ένα αξιόπιστο οδηγό και βάση δεδομένων τόσο για τις εκλογές του Μαΐου 2016 αλλά και για όλες τις μελλοντικές εκλογές.

H neavouli διαφέρει από άλλες παρόμοιες ιστοσελίδες γιατί έχει σαν επίκεντρο την ανοικτή γνώση. Συγκεκριμένα:

Άδεια χρήσης

Τα δεδομένα της ιστοσελίδας αυτής παρέχονται υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 (CC BY-SA), εξαιρουμένων των λογότυπων κομμάτων και σχηματισμών και των φωτογραφιών υποψήφιων, για τη χρήση των οποίων θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τους δικαιούχους.

Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

Μπορείτε να βρείτε εδώ την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων της ιστοσελίδας μας.

Δήλωση αποποίησης ευθύνης

Τα δεδομένα του neavouli είναι πληθοπορισμένα (crowd-sourced) και μπορεί να είναι ελλειπή ή να περιέχουν ανακρίβειες. Για τυχόν παραλείψεις και λάθη, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στην διεύθυνση support@neavouli.eu.

H neavouli συντηρείται από τους Δημήτρη και Νεόφυτο. Eίναι βασισμένη στην εφαρμογή «YourNextRepresentative», που καθιστά ικανή την δημιουργία πληθοπορισμένων βάσεων δεδομένων περί αντιπροσώπων. Η εφαρμογή αυτή κατασκευάστηκε με πρωτοβουλία του mySociety, ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμό πολιτικής διαφάνειας με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο. Μπορείτε να βρείτε τον δικό μας τροποποιημένο κώδικα (neavouli fork) εδώ.